تهیه طرح بازاریابی فوق‌العاده با پاسخگویی به این پرسش‌ها-بخش دوم

در بخش نخستین این مطلب با عنوان تهیه طرح بازاریابی فوق‌العاده با پاسخگویی به این پرسش‌ها، مطالبی در خصوص نحوه و مراحل تهیه طرح و مقدمات آن، اطلاعات و نکاتی در رابطه پاسخگویی به این پرسش‌ها و مثالی ارائه گردید. ادامه مطالب را که پاسخ محمد به پرسش هاست در این نوشتار می خوانیم:

“فایل‌های آموزشی من آموزش‌های صوتی و ویدئویی برای افراد علاقه‌مند به توسعه اپلیکیشن های موبایل را فراهم می‌آورد. در این کسب‌وکار تمرکز اصلی بر روی اپلیکیشن های سرگرمی و بازی است.”

“کسب‌وکار من کسب‌وکاری منحصربه‌فرد است، چراکه فایل‌های صوتی و تصویری آموزشی من زبان گویا و قابل‌فهم دارد و مهارت‌ها و تکنیک‌های قابل‌استفاده در توسعه اپلیکیشن های موبایل را در رابطه با توسعه اپ های بازی و سرگرمی در چند درس مختلف ارائه می‌کند.”

“علاوه بر فراهم آوردن آموزش‌ها و مهارت‌های فنی کارشناسانه، اطلاعات و روش‌هایی را برای جستجو ویژگی‌های لازم برای این اپلیکیشن ها با توجه به موقعیت و مخاطب فراهم می‌آورند، نمونه‌های واقعی از چگونگی ترفیع و تبلیغ محصولات تهیه‌شده در اختیار توسعه‌دهندگان قرار داده همچنین روش‌های برقراری ارتباط با دیگر کارشناسان و این حوزه را هم آموزش می‌دهد.”

“بازار هدف من شامل افرادی دارای دانش فنی می‌شود که علاقه‌مند به توسعه اپلیکیشن های گوشی‌های هوشمند و انواع تبلت (اندروید یا iOS) هستند، خصوصاً در حوزه بازی و سرگرمی. این افراد ممکن است پیش‌ازاین تجربه‌هایی را در حوزه‌های برنامه‌نویسی در جای دیگر داشته باشند یا شاید هم برای اولین بار است که تجربه‌ای در این صنعت کسب می‌کنند.”

طرح بازاریابی

“افرادی که محصول من را مورداستفاده قرار می‌دهند از کسب درکی جامع از روش‌های مدرن توسعه اپلیکیشن های سرگرمی موبایل و تبلت برخوردار می‌شوند که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا این اپلیکیشن ها را تولید کرده، بازاریابی کنند و آن‌ها را به فروش برسانند. اپلیکیشن های معروف قادر به ایجاد جریان درآمد قابل‌توجهی برای توسعه‌دهندگان آن‌ها هستند.”

“مخاطبین من در مکان‌های مختلفی دورهم جمع شده یا باهم ارتباط می‌گیرند که برخی از موارد اصلی آن‌ها شامل وب‌سایت‌ها یا فروم ها یا مجلات تخصصی برنامه‌نویسی اپلیکیشن ها هستند.”

“من در ابتدا سعی می‌کنم از طریق درج تبلیغات در این مجلات، استفاده از کمپین‌های تبلیغات کلیکی و همچنین انتشار تجربیات و نظرات مشتریان دیگر در فروم های آنلاین به مخاطبین خودم ارتباط برقرار کنم.”

“مخاطبین من از طریق بازدید از وب‌سایت من با من در ارتباط و تعامل قرار می‌گیرند. زمانی که در وب‌سایت من قرار دارند، فرصت کسب اطلاع در مورد این دوره‌ها و دانلود درس‌های نمونه رایگان پس از ارائه آدرس ایمیل خودشان برای آن‌ها فراهم می‌شود. سایت موردنظر را شخصاً تست کرده‌ام و از آسان بودن کار کردن و یافتن موارد موردنظر در آن اطمینان دارم.”

“زمانی که افراد وارد سایت من می‌شوند، انتظار دارم که آن‌ها درس‌های رایگان منتشرشده در آن را دانلود کنند و در ازاء آن ایمیل آدرس خودشان را در اختیار من قرار دهند. سپس از طریق آدرس ایمیل ارائه‌شده به پیگیری تصمیم و نظر آن‌ها می‌پردازم تا اطلاعات بیشتری را در رابطه با مزایای استفاده از دوره آموزشی خودم به آن‌ها برسانم و به آن‌ها بگویم که این دوره یا محصول چگونه می‌تواند به آن‌ها کمک کند. این روش درنهایت می‌تواند منجر به علاقه بیشتر مخاطبین و فروش بیشتر دوره‌های آموزشی من شود.”

طرح بازاریابی

3- پرسش‌هایی در رابطه با کسب‌وکار کوچک، محصولات و خدمات شما

کسب اطلاعات دقیق‌تر و توصیف کامل و دقیق محصولات و خدمات و همچنین مخاطبین خودتان در این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد. طرح این پرسش‌ها به شما کمک می‌کند تا به‌خوبی بدانید در حال عرضه چه چیزی هستید، چه کسی یا کسانی ممکن است علاقه‌مند به خرید محصولات و خدمات شما باشد و در کجا می‌توانید این مخاطبین خود را پیدا کنید که پاسخ به آن‌ها درنهایت تفاوت‌های قابل‌توجهی را در طرح و برنامه شما می‌تواند موجب شود.

پرسش‌هایی در رابطه با طرح بازاریابی

به‌طور مشخص محصول یا خدمتی که عرضه می‌کنید، چیست؟ در یک یا دو جمله به‌صورت روشن توضیح دهید که کسب‌وکار شما چه چیزی ارائه می‌کند، در این توضیحات تأکید کنید محصولات و خدمات کلیدی شما چه مواردی هستند.

ویژگی منحصربه‌فرد محصول یا خدمت شما که موجب متمایز شدن آن از دیگر محصولات می‌شود، چه مواردی است؟ در این رابطه توضیح دهید محصول شما چه چیز منحصربه‌فردی دارد؟ جزئیاتی از محصول یا خدمت خود را ارائه کنید و از این طریق مشخص کنید که چه چیزی موجب می‌شود دیگران نسبت به محصول شما علاقه داشته باشند و آن را باارزش تلقی کنند.

چرا باید یک مشتری محصول یا خدمات شما را بجای محصول یا خدمات یکی از قبای شما خریداری کند؟ در رابطه با مواردی فکر کنید که به مشتری کمک می‌کنند تا به کسب‌وکار شما توجه کند و متوجه شود که وجه تمایز کسب‌وکار شما از دیگر کسب‌وکارها چیست. ارزش‌های ارائه‌شده توسط کسب‌وکار خودتان را شرح دهید: شاید خودتان را از طریق ارائه خدمات باکیفیت بالاتر، مهارت های منحصربه‌فرد، دانش یا تجربه بیشتر، قیمت‌گذاری بهتر، رویکردی متفاوت، راه‌حل‌های اختصاصی، در دسترس بودن برای مخاطب یا ارزش بیشتر نسبت به پول دریافت شده از مشتری از رقبا متمایز می‌کنید.

ادامه دارد . . .

لینک منبع