تضمين حفظ سلامت مردم براي سازمان محیط زیست جدي است

مديركل حفاظت محيط‌زيست
استان البرز:
تضمين حفظ سلامت مردم براي سازمان محیط زیست جدي است
به‌طور قطع هيچ فردي در سازمان حفاظت محیط‌زیست به دنبال پلمب واحدهاي صنعتي و كارخانه‌ها و توليدي‌ها نيست، اما موضوع سلامت مردم و تضمين حفاظت از سلامت آنها براي این سازمان جدي است.
به گزارش فارس، حسين محمدي، مديركل اداره حفاظت محيط زيست استان البرز با بیان این مطلب اظهار داشت: حفظ سلامت مردم در كنار محافظت از محيط زيست از جمله وظايف اصلي اين سازمان است و تمام نيروهاي ما براي انجام وظايف خود بسيج شده‌اند.
وي تصريح كرد: بر اساس قانون، ارزيابي عملكرد زيست محيطي واحدهاي صنعتي و توليدي نيز بر عهده محيط زيست قرار دارد و به‌طور قطع بي‌توجهي در اين حوزه آسيب‌هاي بسياري به سلامت مردم وارد مي‌كند. اين مسئول افزود: يكي از آسيب‌هاي جدي زيست محيطي، مربوط به فعاليت واحدهاي توليدي و صنعتي است كه بايد قوانين جاري كشور را در اين حوزه رعايت كنند چون در غيراين صورت با مديريت واحدهاي فوق برخورد مي‌شود. محمدي گفت: قانون جلوگيري از تداوم فعاليت واحدهاي صنعتي آلاينده را به عنوان يكي از ضمانت‌هاي اجرايي اين قانون و با هدف تضمين سلامت مردم در نظر گرفته است.
مديركل اداره حفاظت محيط زيست استان البرز افزود: به همين دليل است كه در مواجهه با يك واحد صنعتي آلاينده، آخرين راهكار ما پلمب و جلوگيري از تداوم فعاليت اين واحد است و ابتدا با ارائه مشاوره‌هاي فني تلاش مي‌كنيم اشكالات برطرف شود. محمدي ادامه داد: وقتي مديريت يك واحد براي رعايت قانون، رفع اشكالات و نواقص موجود و حفظ سلامت جامعه و محيط زيست اقدامي نكرده و به تذكرات مستمر بي‌توجهي مي‌كند، چاره‌اي به غير از جلوگيري از تداوم فعاليت اين واحد نداريم. وي گفت: براي حفاظت از محيط زيست نيازمند همراهي و مشاركت عمومي جامعه هستيم و اميدواريم با همراهي مردم بتوانيم امانتي كه در اختيار نسل امروز قرار گرفته است را به آيندگان
تحويل دهيم.
۸۰۰ هكتار جنگلکاری
تا پایان سال
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان البرز با بيان اينكه مساحت قابل ملاحظه‌اي در استان براي اجراي طرح بیابانزدایی در نظر گرفته شده است، گفت: حدود ۸۰۰ هكتار جنگلكاري تا پايان سال‌جاري در البرز اجرا مي‌شود.
حسين ميررجبي با اشاره به اينكه بهره‌برداري بيش از ظرفيت واقعي از مراتع استان البرز نزدیک به 2برابر این مراتع بوده، اظهار داشت: اين موضوع در حال بررسي است و عمليات لازم براي جلوگيري و احصای آن در دستور كار قرار دارد. وي با اشاره به ساماندهي وضع دامداران و چگونگي چراي دام در استان البرز، افزود: برخي افراد داراي پروانه چراي دام هستند اما از مراتع استفاده نمي‌كنند و در مقابل برخي ديگر كه پروانه چراي دام ندارند، متأسفانه از مراتع براي چراي دام‌هاي خود استفاده مي‌كنند. مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان البرز با بيان اينكه آمار اين افراد در گذشته به صورت يكجا و تلفيقي مورد استفاده قرار مي‌گرفت، گفت: متأسفانه تفكيكي در آمار افرادي كه فاقد پروانه بوده يا داراي پروانه هستند، انجام نمي‌شد و به صورت تلفيقي در آمار ثبت مي‌شد كه عمليات جداسازي آنها بايد انجام شود. وي خاطرنشان كرد: اين امر در حال برررسي است و پس از انجام اقدامات لازم، اطلاع‌رساني مي‌شود.
ميررجبي با اشاره به اهم اقدامات اداره‌كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان البرز تصريح كرد: بحث ترسيب كربن، بيابان‌زدايي و جنگلكاري در استان البرز به صورت جدي در حال پيگيري است.
به گفته وي، عمده فعاليت اداره‌كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان البرز در حوزه مبارزه با بيابانزايي است و در اين راستا مساحت قابل ملاحظه‌اي در استان براي اجراي اين طرح در نظر گرفته شده است. مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان البرز با اشاره به اينكه عمليات ترسيب كربن امسال در مرحله اجرايي قرار دارد و در سال جاري حدود 70 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است، بيان كرد: اين امر در قالب 2 پروژه توليد نهال و نهالكاري با تأسيس صندوق‌هاي توسعه حمايت از منابع طبيعي در محدوده مورد نظر در بخش پلنگ‌آباد و اشتهارد آغاز مي‌شود.