انواع تبلیغات در رسانه ملی

انواع تبلیغات در رسانه ملی

در رسانه ملی آگهی های تبلیغاتی به صورت های مختلف ارائه می گردد و شرکت ها و مؤسسات می توانند با توجه به نوع کالا یا خدماتی که تبلیغ می کنند و مقدار هزینه ای که در نظر دارند، از امکانات تبلیغ بهره ببرند. در این مقاله به برخی از انواع تبلیغ در رسانه ملی و ویزگی های آن ها اشاره می نماییم.

تیزر های تلویزیونی ،که به آن آگهی مستقیم نیز می گویند، تبلیغات معمول تلویزیونی است که حداقل زمان آن ١۵ ثانیه می باشد. به عبارتی اگر صاحب آگهی(کارفرما) تیزر هایی کمتر از ١۵ ثانیه در نظر داشته باشد نیز، باید هزینه ١۵ ثانیه را متقبل شود. این هزینه که به آن تعرفه آگهی می گویند بنا به کانال پخش، زمان پخش، ماه پخش، برنامه تلویزیونی و طبقه آن، نوع قرارداد با صدا و سیما، موقعیت آگهی در باکس تبلیغاتی و… متفاوت می باشد

باکس تبلیغاتی، یا به عبارتی بسته آگهی بستری است که تبلیغات شرکت های مختلف قبل، بین و یا بعد از برنامه تلویزیونی پخش می شود.

زیرنویس، همانطور که از نام این نوع از آگهی بر می آید، به صورت نوشتار در بخش زیرین کادر، حین یک برنامه تلویزیونی حداکثر ٢ بار و با فاصله زمانی حداقل ۵ دقیقه، به مدت ١۵ ثانیه پخش می شود.

رپرتاژ آگهی، که به آن گزارش آگهی نیز می گویند، گونه ای دیگری از تبلیغات تلویزیونی است که به مدت ١٢٠ ثانیه به معرفی سازمان، تاریخچه، اهداف و سیاست ها، محصولات، فرایند ها، کانال های توزیع و فروش و… می پردازد.

آگهی دعوت به تماشا، این نوع از آگهی قبل از شروع برنامه اصلی و در خارج از باکس تبلیغاتی، شما را به دیدن برنامه دعوت می نماید، همچنین می تواند در بین باکس تبلیغاتی شما را به دیدن ادامه برنامه دعوت کرده و یا به عنوان اولین تبلیغ پس از پایان برنامه اصلی تلویزیون و قبل از شروع باکس تبلیغاتی، آرزوی لذت بردن از برنامه پخش شده را برای شما نماید. حداکثر مدت این نوع از آگهی نیز ١۵ ثانیه و همانطور که اشاره شد، موقعیت آن قبل، بین و بعد از برنامه می باشد.

آرم آگهی(نشان آگهی)، قبل از شروع باکس تبلیغاتی تصویری (بدون گفتار) به مدت ۶ ثانیه به همراه لوگوی صدا و سیما به معرفی سازمان و یا محصولات آن می پردازد که اصطلاحاً به آن آرم آگهی، نشان آگهی یا آرم استیشن گویند.

حک آرم، حین برنامه تلویزیونی، امکان نمایش لوگوی سازمان ها در گوشه سمت راست کادر تلویزیونی به مدت ١۵ ثانیه وجود دارد که به این نوع از تبلیغات حک آرم گویند. این امکان دو بار در طول یک برنامه و با فاصله زمانی حداقل ۵ دقیقه میسر می باشد.

برنامه های مشارکتی، برنامه های تبلیغاتی غیر مستقیم است که محصولات یک یا چند سازمان در آن به صورت غیر مستقیم تبلیغ می شود از جمله این برنامه ها می توان به برنامه آشپزی بهونه با مجری گری آقای سامان گلریز اشاره نمود.

آگهی های رادیویی نیز از طریق رسانه فراگیر رادیو و حداقل به مدت ١٠ ثانیه پخش می شوند.

منبع:

http://zivariasd.mihanblog.com