هفته دوم ارديبهشت ماه هر سال با سه مناسبت سالروز تشكيل شوراهاي اسلامي، روز كارگر و روز معلم همراه است، باتوجه به اهميت اين مناسبتها، ديدگاه علي تركاشوند شهردار كلانشهر كرج نسبت به آنها را به اختصار مرور ميكنيم.
تركاشوند با تأكيد بر اينكه شور و مشورت يكي از اركان مهم سلامت تصميم گيري است، گفت: شوراها با امانتداري، كفايت، درايت و كياست و حسن سلوك براي رسيدن به جامعه شهروندمدار تلاش ميكنند كه اين اهتمام براي خدمترساني به مردم قابل تقدير است.
وي، شورا را مهد فكر و انديشه جمعي دانست و عنوان كرد: بهترين اقدامات زماني انجام ميشوند كه فكري عميق آن را حمايت و پشتيباني كند و در شهر نيز زماني ايدهها به طرح و برنامههاي عملي و اجرايي تبديل ميشود كه نگاه كارشناسان و صاحبان ايده و انديشه حامي آن باشد.
شهردار كرج گفت: تفكر شورايي و بهرهگيري از مشورت يكي از اساسيترين مفاهيم مورد تأكيد در اسلام و يكي از اصول اساسي مورد توافق جمعي در اداره امور مختلف زندگي اجتماعي است. وي با اشاره به اهتمام و حساسيت شوراي اسلامي شهر كرج در برآوردن نيازهاي مردم اظهار داشت: شوراي شهر كرج طيسال ها فعاليت، سعي در تثبيت ساختارهاي روشن براي تصميمگيريهاي خرد و كلان داشته است كه در نتيجه همدلي، انسجام و اتفاق نظر اعضاي شورا در اخذ تصميمات، كارنامه اين نهاد در كلانشهر كرج مثبت و قابل قبول بوده است.
شهردار كرج همچنين ضمن گراميداشت روز كار و كارگر با ارج نهادن به نقش كارگران در عرصههاي مختلف جامعه به ويژه در عرصه مديريت شهري معتقد است: بدون شك جامعهاي كه با عرق جبين، تعهد و ايثارگري كارگر عجين ميشود، حاصل و برآيندي جز شكوفايي، پيشرفت و موفقيت ندارد.
تركاشوند با اشاره به نامگذاري امسال به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي از سوي مقام معظم رهبري افزود: كارگران در تحقق اين شعار نقش بسزايي دارند.
وي با تأكيد بر اينكه حقوق اجتماعي كارگران بايد حفظ و صيانت شود، افزود: مديريت شهري كرج بر تحقق اين مهم تأكيد دارد و تلاش ميكند كارگران با آسودگي و فراغ خاطر بيشتري به فعاليت بپردازند. این مسئول با بيان اينكه كارگران در جبهه جهاد اقتصادي به عنوان پيشگام، ايفاي نقش كردهاند، گفت: چرخ اقتصاد و توسعه كشور براي حركت نياز به پشتيباني و حمايت كارگران دارد. شهردار كلانشهر كرج ضمن گراميداشت روز معلم نيز تصریح کرد: اساس پويايي، بالندگي و رشد علمي و فرهنگي در هر جامعهاي به ميزان دانش و علم آن جامعه بستگي دارد كه بخش عمدهاي از تحقق آن را معلمان برعهده دارند.
تركاشوند با اشاره به نقش تعليم و تربيت در اعتلاي جامعه اظهارداشت: هموار كردن مسير تعالي و ارتقای دستاوردهاي علمي و پژوهشي در هر جامعهاي به دست معلمان و مربيان انجام ميشود و اين وظيفه خطيري است كه توسط اين قشر فرهيخته ميسر ميشود. وي نياز جامعه به رشد و پيشرفت علمي در عرصههاي مختلف دانش و فناوري را يادآور شد و گفت: براي دستيابي به ايده آلهاي دنياي علم و دانش نياز به تربيت نسلي پويا و آينده ساز داريم كه تحقق اين امر در گرو تلاش و دلسوزي معلمان است.
