مجتمع آموزشي گل‌هاي فاطميه(س) ميزبان آيين‌هاي دهه آخر صفر

مریم شقاقی /

آيين‌هاي دهه آخر ماه صفر با حضور مرتضي حاجي و سيدمحمود ميرلوحي و جمعي از مديران استان البرز در مجتمع آموزشي گل‌هاي فاطميه(س) -نخستين مدرسه اسلامي استان البرز- برگزار شد.

مدارس اسلامي گل‌هاي فاطميه (س) واقع در جنب حوزه علميه فاطميه (س) همزمان با ايام اربعين سرور و سالار شهيدان ابا‌عبدا… ‌الحسين(ع) تا آخرين روزهاي ماه صفر، همزمان با رحلت آخرين پيامبر الهي حضرت نبي اكرم (ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبي(ع) و همچنين شهادت حضرت

امام رضا(ع) با برپايي آيين‌هاي سوگواري، مذهبي و فرهنگي، پذيراي ميهمانان، شخصيت‌ها و مسئولان بود.

مرتضي حاجي وزير سابق آموزش و پرورش كه مدتي نيز مسئوليت وزارت تعاون را برعهده داشت، به همراه شماري از چهره‌هاي فعال فرهنگي و اجتماعي، از جمله سيدمحمود ميرلوحي، معاون وزير كشور دوره اصلاحات، محمدتقي ايراني معاون استاندار البرز و فرماندار ويژه كرج، دكتر ميرباقري مشاور ارشد وزارت كشور، مهندس حسن عزيزي مديركل فني و حرفه‌اي استان، مهندس علي ايماني مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي البرز، حسين طوسي رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي البرز به همراه جمعي ديگر از مديران و مسئولان با حضور در مجتمع آموزشي گل‌هاي فاطميه(س) ضمن شركت در آيين‌هاي دهه آخر ماه صفر و بازديد از بخش‌هاي مختلف اين مدرسه اسلامي و قرآني، با دانش‌آموزان گفت‌وگو كردند.

حاجي كه خود از دانش‎آموختگان ممتاز حوزه و مكتب حضرت آيت‌ا… مجتهدي نجفي واقع در خيابان نواب تهران بوده و ‌سال‌هاي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي سابقه تحصيل در دروس حوزوي و طلبگي داشته و با نظم و نظام آموزشي مجموعه آيت‌ا… مجتهدي نجفي از قديم آشناست، راه‌اندازي مجتمع گل‌هاي فاطميه (س) در كرج را به عنوان مدارس اسلامي استان البرز، گام مؤثري در تعليم و تربيت اصيل، بخصوص براي دختران دانست.

وي ضمن بازديد از كلاس‌‎ها، مهدكودك، پيش‌دبستان تا ششم ابتدايي مجتمع گل‌هاي فاطميه (س) و قدرداني از آقاي مجتهدي و خانم مدرسي به عنوان مؤسسان اين مجتمع و خانم پورفرد مدير اين مجموعه، ابراز اميدواري كرد: مدارس مشابه‌اي در البرز، تهران و ساير شهرها ايجاد و گسترش يابد.

حاجي گفت: من با توجه به سابقه وزارت آموزش و پرورش و ‌سال‌هاي سال معلمي و تدريس و همچنين بازديد از اكثر نقاط كشور اذعان مي‌كنم كه اين مجتمع با امكانات ارزشمندي كه در بهترين شكل براي دانش‌آموزان كرج فراهم كرده، حداقل در سطح دبستان و مدارس دخترانه كشور كم نظير است.

در اين بازديد، طاهري خلوص مدير روابط عمومي آموزش و پرورش استان البرز، در گزارش مفصلي، همكاري اداره كل آموزش و پرورش استان و مجتمع آموزشي گل‌هاي فاطميه (س) را بسيار عالي توصيف كرد و از حمايت‌هاي بي‌دريغ متقابل حوزه علميه فاطميه (س) و آموزش و پرورش استان البرز و ارائه خدمات اين حوزه در حمايت از مديريت آموزش و پرورش تا سطح عالي وزارت و مسئولان عالي رتبه، قدرداني كرد.

سيدمحمود ميرلوحي، معاون وزيركشور نيز ضمن قدرداني از مجتهدي و بيت آيت‌ا… مدرس يزدي،

بيت آيت‌ا… حائري يزدي و شخص خانم مدرسي به عنوان مؤسس اين مجتمع آموزشي، با تأكيد بر ضرورت ايجاد و توسعه چنين مدارسي در كشور گفت: زمان ما مدارس اسلامي يا نبود يا بعدها كه ايجاد شد مانند مجتمع گل‌هاي فاطميه(س) جامعیت نداشت که همه امكانات آموزشي، لابراتوار، آزمايشگاه، تجهيزات تمام هوشمند، به‌طور كامل در كلاس‌ها در اختيار دانش‌آموزان، دختران خردسال، از مهدكودك و پيش دبستان تا سطوح بالاتر، قرار داده شود. حتي در بسياري از مدارس غيرانتفاعي با شهريه‌هاي بالا امكانات به اين خوبي نيست.

بنابراين جا دارد مسئولان از چنين مدارس و مجتمع‌هاي آموزشي، به‌طور جدي استقبال و حمايت كنند، بخصوص كه این مجتمع يك بعدي نيست. هم به امور مذهبي، قرآن، احكام، نماز، مسائل ديني و آموزش‌هاي اسلامي توجه دارند و هم بهترين اساتيد، معلمان و امكانات را گردهم آورده‌اند كه مي‌تواند به عنوان الگو تلقي شده و توسعه يابد.

مجتهدي، مؤسس مجتمع آموزشي فاطميه (س) نيز ضمن گراميداشت حضور مسئولان اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، سيدمسيح‌ ا… علايي و پروين زنگنه مشاوران از پيشكسوتان عرصه فرهنگ و آموزش و پرورش، ابراز اميدواري كرد که مجموعه مؤسسات قرآن و عترت فاطميون نيز بتوانند در مجتمع گل‌هاي فاطميه (س) پاسخگوي امور قرآني، فرهنگي و هنري باشند.

وی همچنين از حضور مسئولان عالي رتبه استان و ميهمانان براي مشاركت در برنامه‌هاي مجتمع فاطميه(س) بويژه همكاري استاندار محترم و معاونان، فرماندار كرج، مهندس تركاشوند شهردار كرج و همچنين خسرو ساكي مديركل آموزش و پرورش استان البرز، تقدير و تشكر كرد. مؤسس مجتمع آموزشي فاطميه (س) هدف و فلسفه مدارس اسلامي استان البرز و مجتمع فاطميه (س) را تعليم و تربيت اصيل اسلامي دانست و تأكيد كرد: چنين مدارسي از هرگونه شعارزدگي‌ متداول كه خاصيتي جز اتلاف بيت‌‎المال و دل‌زدگي مردم و خانواده ندارد به دور خواهد بود و آنچه را بزرگان مكتب و اهل بيت(ع) به عنوان آموزه‌هاي ديني، مذهبي و پرورش‌هاي اخلاقي مطرح كرده‌اند سرلوحه كار خود قرار خواهند داد. مجتهدي با تشكر از مرتضي حاجي و سيدمحمد ميرلوحي، حضور پيشكسوتان فرهنگ و آموزش را مايه دلگرمي خدمتگزاران مجتمع فاطميه دانست و با قدرشناسي از دكتر اكرمي مشاور عالي وزير آموزش و پرورش، اظهار اميدواري كرد: در كنار توسعه اين مدارس، برنامه‌ها و ديدگاه‌هاي رهبر معظم انقلاب و رئيس جمهوري و اعضاي هيأت دولت تدبير و اميد تحقق يابد.

مؤسس مجتمع آموزشي فاطميه (س) تشريك مساعي و تأكيد بزرگان نظام، از شخص مقام معظم رهبري تا ديگران را مايه قوت قلب مجتمع فاطميه (س) دانست و اظهار محبت آيت‌ا… هاشمي رفسنجاني، رئیس مجمع تشخيص مصلحت نظام و حضور مؤثر خانواده ايشان و جمعي از مشاوران هاشمي رفسنجانی در كنار بعضي از اعضای بيت

امام راحل و بيت‌آيت‌ا… حائري يزدي را در جلسات و برنامه‌هاي اين مجموعه بسيار ارزشمند دانست.

علي ‌صديقي‌راد، خواننده و از شاگردان بنام استاد شجريان و استاد ذوالفنون نيز با خواندن اشعاري در مراثي اهل بيت(ع) بويژه به مناسبت اربعين و 28 صفر، گرمي خاصي به اين آيين بخشيد. در پايان از ناهيد گوزل‌پور فرد، مدير مدرسه گل‌هاي فاطميه (س) كه با بيش از 30 سال سابقه خدمت به افتخار بازنشستگي نائل شده توسط مرتضي حاجي، سيدمحمد ميرلوحي و مجتهدي تقدير به عمل آمد و هدايايي به او داده شد. سپس دانش‌آموزان، اساتيد، كادر و پرسنل مجتمع گل‌هاي فاطميه (س) با دريافت يك‌جلد صحيفه سجاديه به عنوان ايام اربعين، به ياد امام سجاد(ع) به همراه ميهمانان حاضر در نماز جماعت مسجد جامع كرج به امامت آيت‌ا… مدرسي شركت كردند.

گفتني است چند روز پيش نيز آيين مداحي ميلاد با سعادت امام موسي كاظم (ع) در مجتمع آموزشي گل‌هاي فاطميه (س) با حضور سيدكاظم اكرمي از اعضاي قديمي خبرگان قانون اسلامي و وزير اسبق آموزش و پرورش برگزار شد.

در اين آيين اكرمي ضمن سخنراني با هديه قرآن و رحل قرآن‌كريم به دانش‌آموزان و اساتيد از آنان تجليل كرد.

این مطلب را به اشتراک بگذار
WeCreativez WhatsApp Support
ارسال متن آگهی در این قسمت
سلام وقت بخیر