ساده و صميمي وارد دفتر سرپرستي روزنامه ايران در البرز شد، در چهره اش آثار ضربات سنگين ورزشهای رزمي نمايان است. وی قهرمان چند دوره کيک بوکسينگ کشور و جهان در ورزشهای رزمي است.
جعفر احمدي، از پيشکسوتان و بزرگان رشته ورزشي رزمي، سخن خود را با تأکيد بر ضرورت وجود روح جوانمردي و پهلواني در ميادين ورزشي و نقش تأثيرگذار آن در جامعه آغاز کرد.
کاپيتان تيم ملي کيک بوکسينگ کشور و دارنده 14 مدال زرين قهرماني جهان و نخستین ورزشکار ايراني حاضر در بالاترين سطح مسابقات بين المللي و جهانی «K» با اشاره به ظرفيتهای ورزشي البرز گفت: وجود شمار زيادی از ورزشکاران فعال در ورزشهای رزمي و حضور موفق آنان در مسابقات کشوري و جهاني، اکنون اين استان را به يکي از قطبهای ورزشهای رزمي کشور تبديل کرده است.
وي که در 8 سالگي قهرمان تکواندوی خردسالان کشور شده و در 12 سال اخير نيز در رقابتهای کيک بوکسينگ کشور هيچ ورزشکاري ياراي رقابت با وی را نداشته است، افزود: اکنون بيش از 50 باشگاه اعم از خصوصي و دولتي در سطح استان البرز در ورزشهای رزمي فعال هستند و اين امر بيانگر جايگاه بالاي استان البرز در اين ورزش است.
احمدي با يادآوري اينکه اکنون 6 مليپوش رشته کيک بوکسينگ کشور در مجتمع ورزشي هفت تير کرج به تمرين میپردازند، اظهار داشت: وجود اين قهرمانان در کرج، فرصت مناسبي است که فعالان و علاقه مندان اين رشته در استان البرز از تجربه و دانش آنها بهره ببرند.
وي که چهارم مرداد ماه سال جاری نيز در مسابقات موسوم به «رينگ جهان» در ترکيه شرکت خواهد کرد، عامل موفقيت ورزشکاران رزمي استان البرز را برنامه ريزي مناسب هيأتهای رزمي استان، استفاده از مربيان مجرب و آموزش ديده و حمايت مسئولان استاني دانست و اظهار داشت: با ادامه اين روند، بدون ترديد میتوانيم شاهد موفقيت هرچه بيشتر ورزشکاران رزمي البرز در عرصههای کشوري و جهاني باشيم.
احمدي که مدال طلاي کيک بوکسينگ جهان در رده جوانان در سال 2000 ميلادي را نيز در کارنامه ورزشي خود دارد تأکيد کرد: با برنامه ريزي مناسب میتوان زمينه جذب هرچه بيشتر جوانان علاقه مند به ورزشهای رزمي را فراهم کرد و در اين ميان بخش خصوصي میتواند نقش تأثيرگذاري داشته باشد.
وي با اشاره به تصور اشتباه برخي خانوادهها در خصوص خطرآفرين بودن ورزشهای رزمي گفت: طبق رده بندي سازمانهای جهاني، در حال حاضر رشته کيک بوکسينگ از نظر خطرناک بودن در رديف هيجدهم قرار دارد و برخي رشتههای ورزشي مانند فوتبال در اين رده بندي در رديف بالاتري قرار گرفته اند.
اين قهرمان جهان و کشور که هم اکنون در شهرداري کرج مشغول کار است، بخشي از موفقيتهای خود را مرهون حمايتهای اعضاي شوراي اسلامي اين کلانشهر و مديران اين شهرداري میداند و آرزو میکند با کسب موفقيتهای بيشتر در عرصههای کشوري و جهاني و کسب افتخار براي استان البرز بتواند گوشه اي از اين حمايتها را پاسخ دهد.
مسعود مينايي، جوان ورزشکاري که در اين نشست، جعفر احمدي را همراهي میکرد، آنقدر ساکت و محجوب بود که شايد کمتر کسي تصور میکرد وی با 21 سال سن، سابقه چند دوره قهرماني کشوري و جهاني را در رشته رزمي مويتاي و کيک بوکسينگ در کارنامه ورزشي خود دارد و يکي از پديدههای کشور در اين رشته محسوب میشود.
وي به احترام پيشکسوتي، سخن خود را با اجازه از احمدي به عنوان استاد خود آغاز کرد و گفت: 6 سال است که در زمینه ورزش مويتاي و کيک بوکسينگ فعاليت دارم و در اين مدت توانسته ام به ياري خداوند متعال و زير نظر استادان و مربيان خود چند بار مقام قهرماني کشوري و جهاني را در اين رشته ورزشي کسب کنم.
اين ورزشکار در اين گفت و گو تنها به بيان گوشه اي از موفقيتهای خود پرداخت و افزود: سال 89 مقام نخست مسابقات هنرهاي رزمي را در جزيره کيش کسب کردم و در مسابقات جهاني روسيه در سال 2012 نيز موفق به کسب مدال برنز شدم.
مينايي همچنين کسب مدال نقره در بازيهای آسيايي کره جنوبي، مدال برنز المپيک ورزشهای رزمي جهان روسيه، قهرماني حرفه اي جهان در دبي، ژاپن و ترکيه و مدال برنز مسابقات جهاني مالزي در يک ماه اخير را از ديگر موفقيتهای خود برشمرد و تأکيد کرد: در ورزش، حفظ روحيه جوانمردي به عنوان اصل اساسی محسوب می شود که همه ورزشکاران بايد همواره مدنظر داشته باشند و آموختهها و خلاقيتهای خود را تنها در ميادين ورزشي و براي غلبه بر حريفان به کار گيرند.
