فرصتهاي «برد- برد» منشوري تمام نما از راهبردهاي اقتصاد مقاومتي مورد تاكيد مقام معظم رهبري است. حميد كريمي، رئيس مجمع امور صنفي البرز با بيان اين مطلب و با اشاره به برگزاري همايش برد- برد در اين استان گفت: برگزاري اين همايش ميتواند زمينه ساز رونق اقتصادي و توسعه پايدار استان نوپاي البرز در تمام حوزهها باشد. وي يادآور شد: با برنامه ريزيهاي انجام شده از سوي مديران ارشد البرز اكنون اين استان در سالي كه به نام « اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» نامگذاري شده در تلاش است تا به خودكفايي دست يافته و الگويي براي ديگر استانهاي كشور باشد. وي افزود: با اجراي اين برنامههاي اقتصادي انتظار ميرود شاهد شتاب گيري چرخهاي پيشرفت و آباداني در جاي جاي استان البرز باشيم. رئيس مجمع امور صنفي البرز با اشاره به ويژگيهاي خاص اين استان و مجاورت آن با پايتخت سياسي كشور گفت: وجود فرودگاه پيام و منطقه ويژه اقتصادي و همچنين قرار گرفتن در مسير بيش از 10 استان كشور چرخه ارتباطي آن را كامل كرده است.
كريمي افزود: وجود جاذبههاي متعدد گردشگري و تاريخي از ديگر ظرفيتهاي اين استان بهشمار ميرود كه ميتواند زمينه ساز رونق اقتصادي و اشتغالزايي استان باشد. وي خاطرنشان كرد: مراكز متعدد علمي و تحقيقاتي در البرز اكنون اين استان را به يكي از قطبهاي علمي كشور تبديل كرده است. مشاور استاندار در امور اصناف تأكيد كرد: برگزاري همايش «برد- برد» نشان داد كه نماينده عالي دولت در اين استان در تلاش است تا اين ظرفيتها را همچون زنجيرهاي به يكديگر گره زند و چرخهاي سازندگي را در البرز به چرخش در آورد. كريمي تأكيد كرد: اصناف البرز نيز همگام با ساير نهادها، سازمانها و دستگاههاي اجرايي نهايت تلاش خود را براي به ثمر رساندن طرح فرصتهاي برد برد و رونق اقتصادي استان بهكار خواهند گرفت.
وي يادآور شد: اكنون حدود 70 هزار واحد صنفي در قالب 65 اتحاديه در كرج و 20 هزار واحد در ساير شهرستانهاي البرز با 40 اتحاديه به مردم خدمات رساني ميكنند.
كريمي اظهار اميدواري كرد: اميدواريم كه همايش «برد- برد» بستر ساز حضور هرچه بيشتر سرمايهگذاران داخلي و خارجي در حوزههاي مختلف اين استان باشد.
