رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان البرز ضمن بازديد از دفتر سرپرستي روزنامه ايران در اين استان، بر نقش تأثيرگذار رسانهها در آگاهيبخشي افكار عمومي تأكيد كرد و گفت: استفاده بهينه از رسانههاي داخلي بهمنظور اعتمادافزايي در جامعه با توجه به تنوع و تعدد رسانههاي برونمرزي ضرورتي است كه بايد همواره مورد توجه تلاشگران عرصه رسانه قرار گيرد. حجتالاسلاموالمسلمين محمدحسين روحييزدي درمورد قدرت تأثيرگذاري رسانهها اظهار داشت: تقويت و توسعه كيفي رسانهها در مباحث گوناگون در استان البرز بايد مورد توجه اصحاب قلم و انديشه باشد. وي اصحابرسانه را واسطه بين مردم و مسئولان دانست و بر انجام صحيح رسالت خطير اطلاعرساني از سوي اهالي قلم تأكيد كرد و افزود: انعكاس بموقع، صحيح و درست اخبار و گزارشها به مردم، رسالت ارزشمند و در عين حال خطيري است كه بايد بيش از پيش مورد توجه اصحابرسانه باشد. حجتالاسلام و المسلمين روحييزدي در تبيين وضعيت رسانههاي استان البرز به نكاتي اشاره كرد و ادامه داد: در حال حاضر، رسانههاي استان منابع مالی خود را از طریق رپرتاژ آگهي تأمين ميكنند؛ موضوعي كه نهتنها باعث از بين رفتن خلاقيت، نوآوري و رسالت حرفهاي رسانهها ميشود، بلكه باعث میشود برخي افراد از آن بهعنوان ابزاري براي رسيدن به اهداف خود استفاده كنند، این در حالي است كه تعلق يارانه به مطبوعات استان ميتواند مانع اين روند نادرست شود. وي همچنين استان شدن البرز را يكي از آرزوهاي خود دانست و ابراز اميدواري كرد با استفاده بهينه از مزيت استان شدن البرز، شاهد رونق هرچه بيشتر اين استان در ابعاد مختلف باشيم. رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان البرز مقوله فرهنگ را نيز مورد توجه قرار داد و با بيان اينكه مقوله فرهنگ تكبعدي نيست خاطرنشان كرد: بحث فرهنگ جنبههاي مختلفي دارد چراكه اين موضوع با ابعاد مختلف زندگي مردم پيوند دارد.
اين مسئول با بيان اينكه استان البرز دارای مردمان فرهنگي و متندين است، ادامه داد: البرز همچون ديگر استانهاي كشور خاستگاه پرورش انسانهايي فرهيخته و فرهنگي است كه همواره افتخارآفرين اين مرز و بوم بودهاند.
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي البرز ضمن انتقاد از اينكه اغلب بحث جرمخيزي و زندانيهاي البرز مورد اشاره قرار دارد، تصريح كرد: متأسفانه بيشتر به بحث جرمخيزي و زندانهاي البرز اشاره ميشود، اين در حالي است كه البرز فقط ميزبان اين زندانهاست ضمن اينكه استان البرز از نظر دانشگاههاي كيفي و مراكز تحقيقاتي و پژوهشي جايگاه ويژهاي در كشور دارد كه اين قابليتها بايد بيش از پيش برجسته شود. وي با انتقاد از اينكه با وجود نقاط فراوان قوت، چهره ناخوشايندي از البرز ارائه شده است، تصريح كرد: باوجود اينكه بودجه منطقهاي و فرهنگي البرز بودجه بالايي است اما اين بودجه در مکان تعريفشده خود هزينه نميشود كه بايد اين روند اصلاح شود و هزينههاي فرهنگي بجا و درست صرف برنامههای راهبردي فرهنگي شود. حجتالاسلاموالمسلمين روحييزدي با اشاره به اينكه فعالیتهای فرهنگي قبل از هر چيز نيازمند ايده و هدف است، افزود: در حال حاضر، تمام تلاشهاي فرهنگي ما دچار روزمرگي است و فقط متناسب با تاريخهاي تقويمي و وقايع تقويمي، برنامههاي فرهنگي برگزار ميكنيم و بايد بپذيريم جاي ايده فرهنگي در استان ما خالي است.
به گفته وي، از ظرفيتهاي موجود بهدرستي استفاده نميشود و كارها بهصورت جزيرهاي انجام ميشود كه همين امر باعث ميشود خروجي مناسب و مثبتي نداشته باشيم. اگر مديريت و انسجام در اجراي كارها باشد نتيجه بهتري حاصل ميشود. وي با اشاره به مناسبت 9 دي افزود: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري، شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي وظيفه خود ميداند بحث 9دي را به بهترين شكل و بيشتر از جنبه محتوايي و مفهومي برگزار كند تا جوانان با زواياي اين قضيه بيشتر آشنا شوند. وي يادآور شد: علاوه بر برگزاري اين مراسم در شهرستانهاي استان، طبق برنامهريزيها قرار است آقاي صفارهرندي عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام به همين مناسبت در سالن شهيداننژاد فلاح كرج با حضور اقشار مردم و جمعي از مسئولان سخنراني كند. سپس اعضاي شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، نخستين نشست خود را با هدف برپايي هرچه باشكوهتر برنامههاي دهه مبارك فجر در البرز، با حضور نماينده وليفقيه در استان و امام جمعه محترم كرج برگزار خواهد كرد. سيدرضا جمشيدي، سرپرست روزنامه ايران در استان البرز نيز از حضور و اهميتي كه حجتالاسلاموالمسلمين روحييزدي براي بحثهاي فرهنگي و بخصوص جايگاه رسانهها قائل است سپاسگزاري كرد و گفت: همكاري با سازمان تبليغات اسلامي فرصت مغتنمي است كه ما نيز آماده همكاري در زمينههاي فرهنگي هستيم.
