حذف یا غیر فعال کردن یک صفحه تجاری در فیس بوک

حذف یا غیر فعال کردن یک صفحه تجاری در فیس بوک

 در مطالب قبلی در وبلاگ ، مراحل ایجاد یک صفحه تجاری در فیس بوک آموزش داده شد ولی ممکن است بنا بر هر دلیلی تمایل داشته باشید صفحه ای که ایجاد کرده اید را برای مدت زمانی غیر فعال کنید و یا آن را به کل حذف کنید. در این مطلب روش غیر فعال کردن و یا حذف یک صفحه تجاری در فیس بوک به شما آموزش داده می شود.

 برای اینکه یک صفحه تجاری را در فیس بوک غیر فعال و یا حذف کنید باید شما مدیر و یا یکی از مدیران آن باشید. به تازگی صفحه فیس بوک ما که در گذشته با نام و آدرس دیگری اداره می شد غیر فعال شده و با عنوان جدیدی در فیس بوک حضور دارد. در این مطلب تجربه انجام این کار با شما به اشتراک گذاشته می شود.

غیر فعال کردن صفحه در فیس بوک

به منظور حذف و یا غیر فعال کردن صفحه فیس بوک خود باید ابتدا از منوی بالای صفحه ، گزینه Edit Settings را انتخاب کنید.

لینک ویرایش تنظیمات صفحه در فیس بوک

به منظور غیر فعال کردن صفحه باید گزینه مربوط به Page Visibilty را از حالت publish به unpublish تغییر دهید.

مشاهده تصویر در اندازه واقعی

گزینه غیر فعال کردن صفحه در فیس بوک

در صورتی که این کار را انجام دهید صفحه فقط برای مدیران صفحه قابل نمایش می باشد و کاربران دیگر نمی توانند آن را ببینند. با این کار تمام اطلاعاتی که در این صفحه قرار داده اید محفوظ می ماند و هر زمان که بخواهید می توانید دوباره صفحه را فعال کنید.

حذف صفحه در فیس بوک

برای این که صفحه ای را در فیس بوک حذف کنید نیز به صفحه تنظیمات که در قسمت فوق توضیح داده شد وارد می شوید و این بار گزینه مربوط به حذف صفحه را انتخاب کنید.

مشاهده تصویر در اندازه واقعی

گزینه حذف صفحه در فیس بوک

همان طور که در توضیحات خود فیس بوک موجود است در صورتی که صفحه خود را حذف کنید ۱۴ روز مهلت دارید تا در صورت تغییر نظر دوباره آن را بازیابی کنید در غیر اینصورت بعد از ۱۴ روز از شما در مورد حذف آن پرسیده می شود. در آن هنگام می توانید آن را کلا حذف کنید و یا غیر فعال کنید.

امیدوارم این مطلب برای شما مفید فایده واقع شده باشد.

منبع : وبلاگ تبلیغات و بازاریابی اینترنتی ۷۰۱۰

این مطلب را به اشتراک بگذار