با هدف جلوگیری از مراجعه بیماران به پایتخت عمل پيوند كليه بزودی در كرج انجام می‌شود

با تلاش‌هاي صورت گرفته بزودي شاهد نخستین عمل پيوند در بيمارستان البرز در كرج خواهيم بود.
مجيد كرمي، رئيس انجمن بيماران كليوي البرز با اعلام این خبر افزود: در حال حاضر بيماران كليوي استان البرز مجبور هستند براي دياليز و پيوند به تهران مراجعه كنند اما در آينده‌اي نزديك با تجهيز بيمارستان‌هاي كرج به بخش دياليز و پيوند، تمام نيازهاي درماني‌ اين بيماران در كرج بر طرف خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه انجمن خيريه حمايت از بيماران كليوي استان البرز در سال 79 به همت خيران اين استان و با هدف كمك به بيماران كليوي تأسيس شد، افزود: اين انجمن براي تجهيز بيمارستان‌هاي استان به بخش دياليز و اقدام برای آماده‌سازي زمينه‌هاي پيوند كليه در بيمارستان البرز تلاش‌هاي چشمگيري انجام د اده است.
كرمي تصریح كرد: به‌طور قطع خيران نقش بسيار تعيين كننده‌اي در ساخت مراكز درماني دارند اما ديدگاه نیکوکاران با هم متفاوت است. برخي علاقه‌‌مند هستند تا هزينه‌هاي درمان بيماران را پرداخت كنند، برخي ديگر بيماران را از نظر معيشتي حمايت مي‌كنند و برخي بيمارستان مي‌سازند.
وي با اشاره به مشاركت 70 درصدي خيران در ايجاد بيمارستان‌ها و مراكز درماني استان البرز، ادامه داد: نزديكي كرج به تهران سبب شده كه احساس نياز به‌وجود بيمارستان بزرگ و مجهز در كرج كمتر احساس شود، اين مسأله در گذشته موجب بروز مشكلات فراواني براي بيماران شده بود به‌طور مثال بيماران كليوي به دليل نبود مركز دياليز در كرج مجبور بودند يك روز در ميان به تهران بروند اما خوشبختانه امروز با وجود 7 مركز دياليز در استان البرز ديگر نيازي به رفتن آنها به تهران نيست.
كرمي در مورد مشكلات بيماران كليوي گفت: نخستین مشكل آشنایی نداشتن مردم با اين بيماري است، بيماران دياليزي بعد از مدتي بسيار ضعيف مي‌شوند تا آنجايي كه برخي از مردم با ديدن آنها گمان مي‌كنند كه اين افراد اعتياد دارند و رفتار نامناسبي را در برخورد با آنها از خود نشان مي‌دهند.
وي افزود: بيماران دياليزي قادر به انجام كارهاي سنگين نيستند بنابراين از نظر تأمين مخارج زندگي دچار مشكل مي‌شوند، ضمن اينكه اين بيماران بايد بعد از عمل پيوند مرتب دارو مصرف كرده و تحت مراقبت باشند كه اين امر هزينه‌هاي زندگي آنها را افزايش مي‌دهد.
كرمي گفت: براي كاهش تبعات بيماري كليوي امر آموزش بايد جدي گرفته شود، ما در انجمن بيش از اينكه بر كمك به بيماران كليوي تأكيد داشته باشيم بر آموزش تأكيد مي‌كنيم چرا كه با آگاه‌سازي مردم مي‌توان از گسترش اين مشكل در جامعه جلوگيري كرد، متأسفانه از آنجايي كه بيماري‌هاي كليوي بسيار دير آشكار مي‌شوند لازم است مردم حداقل سالي يك بار چكاب شوند تا در صورت وجود مشكل سريع اقدام كنند.
رئيس انجمن بيماران كليوي البرز خاطرنشان كرد: ما آمادگي اين را داريم كه با خيران در هر بخشي كه تمايل داشته باشند اعم از تجهيز بخش‌هاي دياليز، پرداخت كمك هزينه زندگي به بيماران دياليزي و پرداخت كمك هزينه پيوند همكاري كنيم.
گفتنی است، اكنون 2هزار و 670 بيمار كليوي در استان البرز زندگي مي‌كنند.

این مطلب را به اشتراک بگذار
WeCreativez WhatsApp Support
ارسال متن آگهی در این قسمت
سلام وقت بخیر