9 كارگروه براي تسريع در اجراي طرح برد برد و امور مختلف سرمايهگذاران از جمله صدور به موقع مجوزها در اين استان تشكيل شد.
استاندار البرز با اعلام این خبر گفت: با توجه به استقبال بينظير سرمايهگذاران كشور و استان از طرح فرصتهاي سرمايهگذاري برد برد و برگزاري همايشي به همين منظور با حضور برخي اعضاي دولت و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، اين كارگروهها متشكل از مديران دستگاههاي مختلف اجرايي استان فعاليت خود را آغاز كردهاند.
ارائه بیش از 2هزار طرح در همایش فرصتهای سرمایهگذاری البرز
سيدطاهر طاهري افزود: براساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته، به متقاضيان سرمايهگذاري در استان ظرف كمتر از 10 روز مجوز داده ميشود.
وي يادآور شد: : 2 هزار و 115 طرح در همايش فرصتهاي سرمايهگذاري البرز با سرمايه 150 هزار ميليارد ريال ارائه شد كه تاكنون با يك هزار و 100 سرمايهگذار تفاهم نامه امضا شده است.
طاهري با اشاره به اينكه شماري از سرمايهگذاران نيز مقدار زيادي زمين به اين امر اختصاص دادهاند افزود: همايش برد برد در نوع خود گامي تأثيرگذار در تحقق حماسه اقتصادي مورد تأكيد مقام معظم رهبري است.
وي بخش قابل توجهي از مشكلات استان را ناشي از همجواري با پايتخت دانست و گفت: اين وضع سبب شده تا سايه تهران همواره بر سر البرز سنگيني كند و نقش برجسته اين استان ديده نشود، در حالي كه امروز شاهديم اين استان معين بسياري از استانهاي كشور و از جمله تهران در زمينههاي مختلف شده است.
استقبال چشمگیر تیم اقتصادی دولت از طرح سرمایهگذاری برد ـ برد
استاندار البرز همايش و طرح سرمايهگذاري برد برد را فرصتي طلايي و نادر در كشور خواند و تصریح کرد: اين طرح از چنان اهميتي برخوردار است كه تيم اقتصادي دولت در اين همايش حضور يافت. وي خاطرنشان كرد: سخنراني پنج نفر از دولتمردان در همايش برد برد و حضور نماينده يكي از فراكسيونهاي مجلس شوراي اسلامي در كنار نماينده مردم شهرستان هاي ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در البرز حاكي از حضور 2 طيف دولتمردان و اعضاي مجلس شوراي اسلامي در همايش برد – برد بود. طاهري افزود: حضور سخنگوي دولت، معاون برنامهريزي وزير صنعت، معدن وتجارت، معاون وزير اقتصاد و دارايي، مشاور رئيس جمهوري و دبير شوراي هماهنگي مناطق آزاد كشور، معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در يك همايش در نوع خود بينظير است و از نگاه ويژه دولت به اجراي اين طرح حكايت ميكند. وي همچنين حضور تابش، نماينده فراكسيون مجلس به نمايندگي از مجلس شوراي اسلامي را تكميلكننده اعضاي اين همايش دانست و افزود: علاوه بر اين حجت الاسلام و المسلمين مفيدكيايينژاد نماينده مردم شهرستان هاي ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان نيز از نخستين دقايق در اين گردهمايي اقتصادي حضور داشت. استاندار البرز مهاجرت معكوس از تهران به البرز را به عنوان يكي از هدف هاي كلان طرح برد برد سرمايهگذاري در اين استان مورد تأكيد قرار داد و گفت: طرح برد برد در چارچوب استراتژي كلان نظام صورت ميگيرد و هيأت دولت و وزرا در جريان كامل روند اجراي اين طرح قرار گرفتهاند. وي ضمن قدرداني از اصحاب رسانه، افزود: اطلاع رساني گسترده در اين طرح موجب شد تمامي طيفهاي مردم و مسئولان در جريان روند و نحوه اجراي طرح برد ـ برد قرار بگيرند به طوری كه واژگان برد برد به عبارتي آشنا براي تمام قشرها تبديل شد. طاهري يادآور شد: استان ما تنها استاني است كه به اين شكل حركت جهادي را در اجراي فرمايشات مقام معظم رهبري آغاز كرده است و اغراق نيست اگر بگوييم البرز پيشقراول فرمايشات مقام معظم رهبري بوده است. استاندار البرز اجراي اين طرح را الگويي شاخص براي ساير استانهاي كشور قلمداد كرد و گفت: امروز طرح فراخوان برد ـ برد مورد استقبال استانداران ساير استانهاي كشور قرار گرفته است و اميدواريم شاهد شكوفايي و توسعه هر چه بيشتر استان به بركت روانه شدن خيل سرمايهها باشيم. طاهري تأكيد كرد: طرح فرصت هاي سرمايهگذاري برد برد نه تنها اتفاق ساده و كوچكي نيست بلكه فوق العاده بزرگ و رويدادي مبارك براي البرز و كل كشور خواهد بود.
