بهره برداری از خط جدید توليد روزانه 20 تن شکلات در شرکت مینو

بهره برداری از خط جدید توليد روزانه 20 تن شکلات در شرکت مینو

جديدترين خط توليد شکلات کشور به ظرفیت روزانه 20 تن شکلات، با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت و نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در شرکت صنعتی پارس مینو تهران به بهره برداري رسيد.
محمدرضا نعمت زاده، وزير صنعت، معدن و تجارت در حاشيه افتتاح اين خط با اشاره به تنوع محصولات و موفقیت های شرکت مینو گفت: در روند تولید انواع محصولات موضوع صادرات باید محور و دستور کار
قرار گیرد.
وي تاکید کرد: تولیدکنندگان و فعالان اقتصادي بايد براي ارتقاي کيفيت محصولات با هدف رقابت پذيري در بازارهاي خارجي تلاش کنند.
نعمت زاده بر لزوم برند سازي در صنايع اشاره کرد و افزود: براي کسب بازارهاي صادراتي و همچنين بازار داخل توجه بيش از پيش به مقوله برند سازي اهميت دو چندان دارد.
در ادامه آیین گشایش خط تولید شکلات که در سالن هتل المپیک برگزار شد، فرهاد رمضان
مدير عامل شرکت اقتصادي و خودکفايي آزادگان (سهامدار ارشدگروه صنعتي مينو) گفت: اين خط در زمره جديدترين و مجهزترين خطوط توليد شکلات در جهان محسوب مي شود که با تلاش کارکنان و متخصصان داخلي در شرکت پارس مينو نصب و راه اندازي شده است.
وي افزود: براي راه اندازي اين خط شش ميليون يورو هزينه ارزي و 22 ميليارد ريال هزينه ريالي
سرمايه گذاري شده است که با راه اندازي آن، روزانه 20 تن به ظرفيت توليد شکلات در کشور افزوده مي شود.
وي یادآور شد: محصولات اين خط جدید با نشان تجاري ” رتيا ” به بازار عرضه شده و از نظر بسته بندي و کیفیت با برترين محصولات روز دنيا قابل رقابت است.
وي اظهار داشت: پيش بيني مي شود با توجه به کيفيت و تنوع اين محصول از اين پس کشور از ورود محصولات مشابه بي نياز شود.
به گفته وي با بهره برداری از این خط جدید ضمن ايجاد اشتغال، از خروج بخش قابل توجهي ارز از کشور نيز جلوگيري مي شود.
رمضان با بيان اينکه راه اندازي اين خط آثار مثبتي بر نقدينگي گروه مينو خواهد داشت, تصريح کرد: انتظار داريم سال آينده حدود 25 تا 30 درصد تامين نقدينگي شرکت پارس مينو از اين محل افزايش يابد.
وي همچنین به موضوع لغو تحريم ها اشاره کرد و افزود: با رفع تحريم ها و سهولت نقل و انتقال ارز و بالطبع سهولت در تامين مواد اوليه، انتظار مي رود
به مرور شاهد کاهش هزينه هاي توليد و افزايش توليد و صادرات باشيم.
در ادامه این آیین طاهره سخت باز، مديرعامل شرکت صنعتي پارس مينو گفت: هدف از راه اندازي اين خط معرفي محصولات جديد، ايجاد تنوع در سبد مصرفي مشتريان وفادار، ايجاد خودباوري، توليد محصول متناسب با نياز گروه هاي خاص جامعه و همچنين تقويت برند مينو در جامعه بوده است.
وي يادآور شد: در مرحله اول بهره برداری از خط جدید، 11 نوع شکلات جديد با نام تجاري ” رتيا ” در اين شرکت توليد و روانه بازار شده است.
به گفته وي، تجهیزات پیشرفته نصب شده در این خط جدید به نحوی است که با تعويض قالب و تنظيمات جزِيي امکان توليد انواع شکلات بر روي آن وجود دارد.
مدير عامل شرکت پارس مينو تاکید کرد: امروزه خريداران، آگاهانه محصولات موجود دربازار را بررسي و مقايسه مي کنند و اغلب مصرف کنندگان حاضر به پرداخت مبلغ متناسب با کيفيت محصولي که انتخاب مي کنند، هستند.
وي افزود: بر اساس آمار و اطلاعات موجود سرانه مصرف شکلات در کشورهاي اروپايي حدود 14 کيلو گرم است که اين رقم در ايران بين يک تا یک و نیم کيلوگرم است.
طاهره سخت باز مدیر عامل شرکت مینو:
با بهره برداری از خط جدید شکلات با ظرفیت روزانه 20 تن، در مرحله اول11 نوع شکلات جديد با نام تجاري “رتيا” در اين شرکت توليد و روانه بازار شده است
سخت باز تصريح کرد: با احتساب اين آمار ميتوان نتيجه گرفت که با توجه به وجود مزاياي تغذيه اي مناسب در شکلات، صنعت شيريني و شکلات ايران براي افزايش ظرفيت توليدشکلات، جاي پيشرفت زيادي دارد و شرکت میتو این روند را آغاز کرده است.
وي ادامه داد: در فاز اول این خط جدید، شکلات هاي توپي و تخم مرغي با بسته بندي هاي دو سرپيچ استندي، دوي پک و پذيرايي (کادويي) و تابلت هاي 100 گرمي، 25 گرمي و پنج گرمي دربسته بندي هاي جعبه اي و پيلوپک در طعم ها و با مغزي هاي شيري، تلخ، فندقي وقهوه (کاپوچينو) توليد و عرضه شده است.
مدیرعامل شرکت مینو یادآور شد: اکنون محصولات اين شرکت به افغانستان، امارات متحده عربي و کشورهاي آسياي مرکزي صادر مي شود که با برنامه ريزي هاي صورت گرفته ، به دنبال توسعه صادرات و کسب سهم بيشتر از بازار هاي منطقه و جهان هستيم.
وی همچنین از توليد شکلات متناسب با نياز گروه هاي خاص در اين شرکت خبر داد و افزود: با
برنامه ريزي های صورت گرفته در آينده نزديک شکلات هاي ويژه اي براي گروه هاي خاص جامعه از جمله افراد ديابتي و ورزشکاران در این شرکت توليد خواهد شد.
طاهره سخت باز با تاکید براینکه شكلات هاي تولیدی در شرکت مينو از نظر قيمت و کیفیت در مقایسه با انواع مشابه خارجی به مراتب مناسب تر و مرغوب تر است، تأکید کرد: این در حالی است که اکنون شكلات هايي از مبادي غيرقانوني، بدون نظارت كافي، با ظاهري جذاب و فريبنده وارد مملكت مي شود که سلامت
مصرف كنندگان را تهدید می کند.
وی افزود: این در حالي است كه در تمام مراحل از لحظه ورود مواد اوليه گرفته تا روند توليد و كيفيت محصول نهايي كنترل هاي لازم در این شرکت صورت مي گيرد و تلاش شده تا استانداردهاي ملي و بين المللي در زيرساخت، فرمولاسيون و در سيستم ارتقای مديريت کيفيت به دقت مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: باتوجه به اینکه کلیه تجهیزات و ماشين آلات این شرکت به روز هستند در تلاش هستیم با آموزش پرسنل، انتخاب نفرات کارآمد و رعایت سيستم مديريت کيفيت، بتوانيم با بهترين برندهاي اروپايي رقابت کنيم.
وي یادآور شد: شرکت مينو از نظر حجم و تنوع توليد در ايران ممتاز است و سهم عمده اي در بازار دارد، اين شركت در صنعت بيسکويت نیز از نظر حجم تنوع بدون رقيب و يكه تاز است و محصولات آدامس مينو هم اکنون ليدر بازار است و بطور كلي مي توان گفت كه در مجموع 25 تا 30 درصد بازار در اختیار شرکت مینو است.
مدير عامل شرکت با تاکید براینکه سلامت
مصرف کنندگان اولویت نخست این شرکت است، گفت: در فرآيند خريد، تحويل مواد اوليه و توليد، همه استانداردها را رعايت كرده ايم تا يک رده به جایگاه و اهمیت سلامت در جامعه کمک کنیم و سعي کرده ایم تا محصولات این شرکت کم کالري تر ، داراي فيبرهاي بيشتر و شيريني کم تر باشد.
وی اضافه کرد: توليد محصولات بدون قند در اين شركت به منظور تامين خواسته افراد رژيمي و ديابتي آغاز شده است و اين محصولات از اوایل سال آينده به بازار عرضه خواهد شد.
سخت باز همچنین در مورد تولید محصولات شیرین با استفاده از خرما در این شرکت گفت: با توجه به اینکه بخش قابل ملاحظه اي از خرما در نخلستان های ما به صورت کود پاي درخت ها استفاده و ضايع مي شود، این شرکت درصدد برآمد محصولات متنوع و مختلفی با پایه خرما تولید و عرضه کند.
وی افزود: خرما بهترین و مناسب ترین جايگزين شکر و قند در مصرف چای است چرا که خرما قند طبيعي است که بسياري از مضرات قند و شکر را ندارد, از این رو تجهیزات و ماشین آلات تمام اتوماتیک خط توليد قند و شيره خرما ازكشور ايتاليا خريداري و در این شرکت نصب و راه اندازی شده است.
وی افزود: اکنون انواع محصولات از جمله قند خرما، شيره خرما و کنستانتره خرما در بسته بندي هاي استريل که در فرمولاسيون مختلف تافي خرما، بيسکويت خرما، کيک خرما مورد استفاده قرار مي گيرد در این شرکت در حال تولید است که به صورت شيرابه قندي می تواند جايگزين مناسبي براي قند و شکر باشد.
مدیر عامل شرکت مینو خبر داد: صادرات محصولات این شرکت با استفاده از خرما به کشورهاي عربي آغاز و پذیرایی از بازدیدکنندگان با چاي ايراني و قند خرما در نمایشگاه آلمان و همچنین در شهر کلن نیز با استقبال اروپايي ها مواجه شد.
وي در پایان خاطرنشان کرد: برخلاف برخی محصولات که با وجود تبلیغ در بازار وجود ندارد، شرکت صنعتی مینو پس از آنکه محصولی را تولید و در بازار توزیع کرد به معرفی و تبلیغ آن اقدام می کند بنابراین همه محصولات مینو اکنون در اختیار شرکت پخش قرار گرفته و در بازار یافت می شود.
شرکت صنعتی پارس مینو از ابتدای فعالیت و در طول نیم قرن حیات صنعتی خود، نقش محوری و پیشتاز را در صنعت غذایی کشور در زمینه تولید انواع بیسکوییت، محصولات شکلاتی، ویفر، آدامس و پفک داشته است . با توجه به راه اندازی خطوط جدید (تولید آدامس دراژه با سیستم تمام اتوماتیک و آدامس استیک و آدامس بدون قند (برای اولین بار در ایران) تولید محصول چوب شور مغزدار برای اولین بار در ایران و تولید شکلات با تکنولوژی روز دنیا در آستانه آغاز نیم قرن دوم تولید خود به خودکفایی کشور در این صنعت می اندیشد.
شرکت صنعتی پارس مینو در سال 1338 توسط مرحوم حاج علی خسروشاهی بنیان گذاشته شد.