با حضور جمعي از كارآفرينان برتر البرز انتخابات اعضاي غيردولتي هيأت امناي كانون كارآفريني برگزار شد

با حضور جمعي از كارآفرينان برتر البرز 6 نفر از نمايندگان كارآفرين برتر در بخش‌هاي كشاورزي، خدمات و صنعت به عنوان اعضاي غيردولتي هيأت امناي كانون كارآفرينان اين استان انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومي اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي البرز، مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي البرز در اين آيين با اشاره به اينكه البرز از جمله نخستين استان‌هايي بود كه در سال 89 مبادرت به تشكيل اين كانون كرد، گفت: كانون‌هاي كارآفريني با حضور و مشاركت نخبگان، دانشگاهيان، توليدكنندگان، صنعتگران و فعالان موفق در عرصه كشاورزي، خدمات و تعاوني مي‌تواند در تمامي زمينه‌ها به عنوان اتاق فكر كارآفرينان و مبدأ خلاقيت، پويايي و تفكر نو برای توسعه كشور و استان عمل كنند.
علي ايماني اظهار داشت: اين كانون‌ها با گردهم آوردن مسئولان بخش دولتي و فعالان بخش خصوصي مي‌توانند در مورد آينده كارآفريني استان تصميم‌گيري كنند و تصميم و ابتكارهاي آنان در كارگروه اشتغال استان را به صورت الگويي نوين در جهت اشتغالزايي، كاهش مشكل بيكاري و توسعه اقتصادي مطرح و اجرا كنند.
وي تأكيد كرد: اگر كانون‌هاي كارآفريني جدي گرفته شوند به‌معني اين است كه افكار سازنده در كشور جدي گرفته شده است و از اين طريق است كه تفكرها در اتاق فكر جمع و در مورد آنها بحث و تبادل نظر مي‌شود، بنابراين درصدد هستيم با پررنگ كردن نقش كانون‌هاي كارآفريني به بررسي موانع و مشكلات پرداخته و براي آنها راهكار ارائه كنيم. ايماني همچنين به دستورالعمل اجرايي كانون كارآفرينان اشاره كرد و گفت: ايجاد نظام مديريت يكپارچه راهبردي در توسعه كارآفريني، كشف و بهره‌گيري مطلوب از ظرفيت‌هاي نهفته كارآفرينان، تعامل مستمر بين مديران و كارشناسان نهادهاي حاكميتي با كارآفرينان بخش غيردولتي برای تصميم‌سازي و پيشبرد برنامه‌هاي توسعه‌اي البرز از جمله اهداف كانون كارآفرينان استان است.
وی خاطرنشان كرد: كارآفرينان برتر و موفق حوزه‌هاي مختلف صنعتي، خدماتي، بازرگاني و صاحبان كسب و كارهاي خانگي موفق كه در فعاليت‌هاي كارآفريني، نوآوري و داراي ارزش افزوده بالا مشغول به فعاليت هستند، استادان برجسته و اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌هاي استان كه داراي فعاليت‌هاي برجسته در حوزه كارآفريني هستند، نمايندگان تشكل‌ها و سازمان‌هاي غيردولتي (NGO) استاني فعال در حوزه كارآفريني و مسئولان، كارشناسان و نمايندگان سازمان‌ها و اداره‎های دولتي حامي حوزه كارآفريني اعضاي كانون كارآفرينان استان را تشكيل مي‌دهند.
ایمانی ادامه داد: كانون كارآفرينان استان به صورت هيأت امنايي اداره مي‌شود و اركان آن شامل هيأت امنا، رئيس، دبير و اعضاي كانون كارآفرينان هستند كه از ميان آنان، رئيس و دبير كانون به پيشنهاد مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان و از بين اعضاي غيردولتي هيأت امنا معرفي و با ابلاغ معاون برنامه‌ريزي استانداري تعيين مي‌شوند.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي البرز يادآور شد: از ميان اعضاي هيأت امناي اين كانون، معاون برنامه‌ريزي استانداري به عنوان رئيس هيأت، مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان به عنوان دبير هيأت هستند و رئيس مركز صدا و سيما، دبير كانون عالي كارفرمايي، دبير كانون عالي كارگري استان، 2 عضو هيأت علمي با معرفي دانشگاه مادر استان و تأييد رئيس يا دبير هيأت و 4 نفر صاحب‌نظر از نمايندگان كارآفرينان برتر ملي يا استاني با معرفي مدير كل كار و امور اجتماعي استان ساير اعضاي اين هيأت امنا را تشكيل مي‌دهند.
در پايان اين انتخابات 6 عضو منتخب غيردولتي هيأت امنا كانون كارآفرينان استان البرز، رئيس هيأت‌مديره و دبير هيأت امنا نيز منصوب شدند كه براي صدور احكام به استانداري البرز معرفي خواهند شد.
نشست نمايندگان تشكل‌هاي كارگري و كارفرمايي استان البرز
در تحول ديگري دلاور نظري مدير كل سازمان‌هاي كارگري و كارفرمايي وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي در نشستي با مدير كل تعاون كار و رفاه اجتماعي استان البرز و جمعي از نمايندگان تشكل‌هاي كارگري و كارفرمايي استان ديدار و گفت‌وگو كرد. نظري، هدف سازمان‌‎هاي كارگري و كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي را نظارت بر كار انجمن‌ها و تشكلات كارگري و كارفرمايي اعلام كرد و گفت: در دولت يازدهم رويكرد اداره كل سازمان‌هاي كارگري و كارفرمايي وزارت متبوع تعامل و همراهي با فعالان صنفي در زمينه توسعه تشكل‌هاي صنفي كارگري و كارفرمايي است و اين سازمان با رويكرد دخالت نکردن در امور تشكل‌هاي صنفي كارگري و كارفرمايي به وظيفه نظارتي خود عمل مي‌كند با اين حال همچنان برخي به غلط وظايف نظارتي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي را دخالت در امور صنفي
تعبير مي‌كند. وي بازبيني و اصلاح ساختارهاي موجود صنفي را از برنامه‌هاي سازمان تشكل‌هاي كارگري و كارفرمايي عنوان كرد و افزود: ما به دنبال خالص‌سازي تشكل‌ها و غربالگري آنها هستيم و افراد و تشكل‌هاي واقعي بايد رأس امور قرار گيرند، در مجموع نگاه دولت يازدهم به تشكل‌ها رويكرد جديدي است كه همسو با اين رويكرد تشكل‌ها نيز بايد جايگاه واقعي خود را پيدا كرده و در نهادهاي تصميم‌گيري دولت تأثير‌گذار باشند و در همين راستا اين سازمان از پيشنهادات سازنده تشكلات صنفي در استان‌ها به دلیل ارتقا و توسعه تشكل‌ها استقبال مي‌كند.
علي ايماني، مدير كل تعاون كار و رفاه اجتماعي البرز نيز در اين نشست ضمن ارائه گزارش از عملكرد و وضع تشكل‌هاي كارگري و كارفرمايي استان، گفت: در دولت يازدهم و بويژه وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي و نيز معاونت روابط كار وزارت متبوع فعاليت‌هاي خوبي برای توسعه و ارتقای تشكل‌هاي صنفي انجام گرفته و در حال حاضر تشكل‌هاي كارگري و كارفرمايي از نقش تعيين‌كننده‌اي در حوزه كار و توليد و تصميم‌سازي‌هاي كلان برخوردار بوده و مسئوليت اجتماعي بالايي برعهده آنها قرار گرفته است. در پايان اين نشست علي اصلاني، رئيس كانون شوراي اسلامي كار، شادبخش رئيس خانه كارگر و رئيس كانون بازنشستگان تأمين اجتماعي استان و تعدادي از نمايندگان تشكل‌هاي كارگري و كارفرمايي استان البرز مطالب و خواسته‌هايي را در مورد مسائل و مشكلات مرتبط با تشكل‌ها و انجمن‌هاي صنفي و شوراهاي اسلامي كار استان مطرح كردند.
استقبال دانش‌آموزان البرزی از موزه تاریخ طبیعی
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست البرز از استقبال دانش‌آموزان این استان از موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی البرز خبر داد و گفت: نسل جوان در صورت فراهم بودن شرایط، آمادگی همکاری برای حفاظت محیط زیست را دارد.
به گزارش فارس، حسین محمدی اظهار داشت: استان البرز دارای ظرفیت‌های متعددی در حوزه محیط زیست، گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری است.
وی تصریح کرد: این شرایط موقعیت مناسبی برای توسعه گردشگری استان البرز را فراهم کرده، به شرط آنکه بتوانیم از محیط زیست و منابع طبیعی ارزشمند بویژه در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی به درستی حفاظت کنیم.
این مسئول افزود: اهداف مهم سازمان محیط زیست برای حفاظت از منابع گیاهی و جانوری و محیط زیست ارزشمندی که در اختیار نسل امروز قرار گرفته، به طور قطع بدون همکاری و مشارکت مردم محقق نمی‌شود.
محمدی گفت: برای این منظور نیز باید آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان بویژه کودکان و نوجوانان انجام شود، تا آنها از ضرورت حفاظت صحیح از محیط زیست مطلع شوند. وی اظهار داشت: در همین راستا این سازمان طرح‌هایی را به صورت مشترک با دیگر نهادهای آموزشی و فرهنگی از جمله آموزش و پرورش استان البرز در دست اجرا دارد که بخشی از آن مربوط به آگاهی بخشی به نسل جوان، دانش‌آموزان و دانشجویان است. مدیرکل سازمان حفاظت از محیط زیست استان البرز با اشاره به فعالیت موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی در این استان گفت: موزه فوق از اوایل سال 92 در پارک شهید چمران کرج راه اندازی شده و تا به امروز اقشار مختلف مردمی از آن بازدید کرده‌اند. محمدی گفت: در میان بازدید مردمی از این موزه، میزان بازدید دانش‌آموزان چشمگیر، قابل توجه و بی‌نظیر است، به صورتی که تنها طی 9 ماه ابتدای سال جاری بیش از 7 هزار دانش‌آموز از این مرکز بازدید کرده‌اند. وی اظهار داشت: توجه ویژه دانش‌آموزان به موزه منابع طبیعی و تنوع زیستی استان البرز نشان دهنده این است که آنها در صورت ارائه آموزش‌های لازم و فراهم‌سازی شرایط مناسب، آماده هرگونه همکاری برای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی هستند. محمدی گفت: استفاده از این ظرفیت ارزشمند، در راستای تحقق اهداف سازمان حفاظت از محیط زیست، از جمله اولویت‌های اصلی این سازمان در سراسر کشور و بویژه استان البرز است.