استاندار البرز بیان کرد: استقبال از طرح برد-برد نشانگر اعتماد مردم به دولت تدبير و اميد

استاندار البرز بیان کرد:  استقبال از طرح برد-برد نشانگر اعتماد مردم به دولت تدبير و اميد

ایران واشقانی فراهانی/
استاندار البرز گفت: آمادگي بخش خصوصي با 15 هزار ميليارد تومان آورده سرمايه نقدي و در اختيار قرار دادن 49 ميليون مترمربع زمين براي اجراي فرصت‌هاي برد-برد سرمايه‌گذاري در استان، نشان داد كه مردم به دولت تدبير و اميد اعتماد دارند.
سيد طاهر طاهري با هدف تشريح جزئيات و فرآيند شكل گيري طرح فرصت‌هاي برد-برد سرمايه‌گذاري در جمع اهالي رسانه استان در سالن كنفرانس استانداري البرز گفت: در پي انتشار فراخوان اين طرح در طول يك ماه فرصت تعيين شده، در مجموع بيش از 400 طرح بزرگ و كوچك در حوزه‌هاي مختلف توسط بخش خصوصي ارائه شد كه نيازمند 5 هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري است.
در اين نشست كه برخي معاونان استاندار و مديران اجرايي استان حضور داشتند، طاهري گفت: با شكل گيري حماسه سياسي سال گذشته و انتخاب دولت تدبير و اميد توسط مردم ايران اسلامي، استانداري البرز برای تحقق شعارهاي اين دولت و اجراي منويات مقام معظم رهبري در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي و نيز حركت در مسير راهبردهاي اقتصاد مقاومتي، طرح فرصت‌هاي برد-برد سرمايه‌گذاري در استان را اعلام و درصدد عملياتي كردن آن برآمد.
وي با تأكيد بر اينكه جذب مشاركت بخش خصوصي و دستيابي به توسعه متوازن استان از هدف هاي اصلي و مهم تدوين و اجرای اين طرح است، يادآور شد: ابتدا با صدور فراخواني از همه صاحبان فكر، افراد خلاق و نوآور، مديران و مالكان املاك بزرگ، صنعتگران، توليدكنندگان، تجار، نخبگان و دانشجويان و به‌طور كلي عموم مردم خواستيم تا ايده‌ها و برنامه‌هاي خود را به دبيرخانه طرح فرصت‌هاي
برد-برد مستقر در استانداري البرز ارائه دهند.
طاهري ادامه داد: اين طرح كه در مورد آن بحث‌ها و تبادل نظرات مفصلي صورت گرفته و برد هر 2 طرف يعني سرمايه‌گذار از يك طرف و رشد و توسعه استان از طرف ديگر را به عنوان هدف و اولويت اصلي قرار داده است، با استقبال بسيار خوب
بخش خصوصي و مردم استان رو به رو شد به طوری كه در يك ماه بيش از 2هزار و 115 نفر نام نويسي و طرح‌هاي خود را ارائه كردند.
وي يادآور شد: از مجموع طرح‌هاي پيشنهاد شده حدود 30 درصد به عمران و صنعت، 12 درصد كشاورزي و دامداري، 10 درصد گردشگري، 4 درصد فرهنگي و آموزشي و بقيه نيز به بخش‌هاي ديگر مربوط مي‌شود.
وي گفت: به عنوان نمونه يكي از اين طرح‌ها به ايجاد 7 دهكده بزرگ شامل دهكده المپيك، گردشگري، سلامت، ‌
آي تي سي، گل و گياه، نمايشگاه و بالاخره دهكده سينمايي در البرز مربوط مي‌شود كه اين استان ظرفيت ساخت و تكميل همه آنها را دارد.
استاندار البرز افزود: از ميان طرح‌هاي ارائه شده 150 طرح نيز به بخش معادن مربوط مي‌شود كه نشان دهنده استقبال مردم و بخش خصوصي براي مشاركت در اين حوزه مهم و تاثيرگذار در عرصه اقتصادي است.
طاهري تأكيد كرد: معتقدم البرز
استان زرخيزي در تمام زمينه هاست و برخلاف برخي استان‌ها كه داراي ظرفيت در زمينه خاصي هستند، اين استان در تمام زمينه‌ها اعم از صنعت، كشاورزي، عمران، آموزش و تحقيقات، معدن، تجارت، گردشگري
و… جاي سرمايه‌گذاري زيادي دارد كه بايد از همه آنها براي توسعه و پيشرفت استان استفاده كنيم. استاندار البرز گفت: براي
انسجام بخشي و زمينه‌سازي در راستای
اجرايي كردن اين طرح‌ها، همايشي با عنوان “فرصت‌هاي برد – برد سرمايه‌گذاري در البرز” پيش‌بيني شده كه بيستم ارديبهشت ماه جاري با حضور مقام‌هاي كشوري، استاني، صاحبان سرمايه و ارايه‌كنندگان طرح‌ها از سراسر كشور در سالن شهيدان نژادفلاح كرج آغاز می شود و به مدت يك هفته ادامه خواهد داشت.
طاهري اضافه كرد: با گشايش اين همايش، پيشنهادها و طرح‌هاي سرمايه‌گذاري ارائه شده در 9 گروه تخصصي مورد بررسي و تبادل نظر قرار مي‌گيرد و پس از تأييد نهايي، به امضاي تفاهم نامه بين استانداري البرز و صاحبان سرمايه منتهي خواهد شد.
وي زمان مورد نياز برای بررسي نهايي و صدور مجوز براي اجرايي كردن بسياري از اين طرح‌ها را حدود سه ماه برآورد كرد و گفت: همزمان با برگزاري اين همايش، نمايشگاهي از ويژگي‌ها و توانمندي‌هاي استان البرز برپا خواهد شد.
استاندار البرز تصريح كرد: به‌طور قطع با استقبالي كه بخش خصوصي براي مشاركت در توسعه همه‌ جانبه استان البرز از خود نشان داده است، آينده‌اي روشن و موفق در انتظار استان است كه اميدواريم با تلاش هرچه بيشتر با بهره‌مندي صحيح از ظرفيت‌هاي بخش خصوصي بتوانيم اين مهم را هر چه سريع‌تر جامه عمل بپوشانيم.
طاهري خاطرنشان كرد: اين حركت گامي برای عملياتي كردن فرمايشات مقام معظم رهبري در زمینه اقتصاد مقاومتي است و افتخار مي‌كنيم كه اعلام كنيم البرز در اين زمينه پيشتاز بوده است.